Display

Nedan följer några svenska Display-exempel som har tillkommit utifrån särskilda förutsättningar. Vem vet, även du kanske kan få användning för dem?

Dokumentation

Det finns omfattande och något komplex dokumentation på engelska. I och med version 4.11 har en enkel svensk handledning skrivits som du rekommenderas att använda för att komma igång.

Exempel

En komplett lista med exempel går att hitta på den officiella engelska Display-sidan. Det är dit du går för att hämta ”normala” displayer såsom startlistor, rondresultat och slutresultat.

Nedan hittar du fiffiga exempel som används här och var i Sverige.

Bridgens Hus i Uppsala

Exempelfil

Det finns tre projektorer i Bridgens Hus i Uppsala. Vid tvåbrickorsronder går det att använda samtliga projektorer utan att behöva växla bild (förutom mellan ronderna).

Projektor 1: Rondvinnare och topp-15
Projektor 2: Första brickan i ronden
Projektor 3: Andra brickan i ronden

Tekniska detaljer: Använder instruktionen INCLUDE_FILE samt taggen ShowOnlyBoardOnly.

Elitserien och SM Lag Final i Örebro

Exempelfil   TV1 (total IAF)   TV2 (IAF i en rond)

Vid Elitserien och SM Lag Final i Örebro används två stående TV-apparater för att via IMP över fältet. Den ena TV:n visar poängserien medan den andra visar två givar åt gången samt rondresultatet.

Att bilden visas i stående format på våra HD-TV är tack vare de smådatorer vi använder som heter Raspberry Pi som har möjligheten att vrida bilden.

Tekniska detaljer: Använder instruktionen INCLUDE_FILE samt taggen ShowOneBoardOnly i kombination med att två givar visas på samma sida.

Exempelfilen ovan innehåller två MCY-filer och fem INC-filer. Samtliga måste packas upp till Display-mappen i Ruter - Dokument.

MCY-filen med ”round” på slutet används för att visa respektive rond. MCY-filen med ”point_league” på slutet används för att visa den kumulativa poängen via poängserien.

Detta dokument beskriver i detalj hur Display används i lagtävling.

Bilagor