Senaste nytt

Sidor

EBL har lanserat en ny mediakanal där de kommer att leverera nyheter och uppdateringar om arrangemang, möjligheter, projekt och mycket mer.

Genom att följa kanalen får du alltid uppdateringar om det senaste från EBL.

Lördag 2 december spelades guldtävlingen Hans Olof Halléns Memorial i Malmö.
22 par kom till start i tävlingen som spelades i Malmö BK:s klubblokal under ledning av Elit TL Philip Berggren.

Samarbetspartners

De amerikanska höstmästerskapen är över för denna gång och den avslutande helgen bjöd på en hel del framgångar för de svenska spelarna.

Föregående veckas problem hittar ni här

Den 18 februari startar SBF:s nya påbyggnadskurs för dig som spelat ett tag och vill bli en bättre bridgespelare genom att få bättre förståelse kring vad som försiggår i vissa vardagliga situationer vid de gröna borden.

På tisdagskvällen spelades en simultan där 23 klubbar deltog och man samlade ett stort startfält om 300 par.

WBF önskar svar på en undersökning om vad vi har för oss på fritiden och varför. Detta för att försöka få fram var man enklast kan fånga upp nya bridgespelare.

Föregående veckas problem hittar ni här

Landets alla bridgelärare och assistenter inbjuds till utbildning under en dag. Fyra lyckade kurser är genomförda (Stockholm, Varberg, Norrköping och Gävle) under säsongen 22-23 med nöjda deltagare.

På måndagskvällen arrangerades en simultan där 30 klubbar deltog och de samlade gemensamt 371 par. Segern hamnade i Västergötland och ”Potatisstaden” Alingsås genom Göte Berntsson med partner Göran Selldén, då nådde fina 74,8%, Grattis!.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt