Senaste nytt

Sidor

Den första stora tävlingen är över, Von Zedtwitz Life Master Pairs spelades över tre dagar där startfältet halverades efter såväl den första som den andra dagen.

Under höstlovet har du som junior återigen chansen att vara med på tre fullmatade dagar med bridge.

Samarbetspartners

Juniorkommittén (JK) är en av Svenska Bridgeförbundets kommittéer, som huvudsakligen fokuserar på ungdomsverksamhet, med ett starkt engagemang för breddbridge.

Efter tre dagars spel stod det på torsdagen klart att det blev VM-guld till Alexander Sandin och Castor Mann i Öppna Transnationella Junior VM klass U26. En mycket imponerande prestation av ett par som normalt inte spelar tillsammans!

JVM i Wroclaw är över för denna gång.
Det blev svenskt VM Guld! genom Alexander Sandin och Castor Mann i JVM Par U26.

Alexander fick även det individuella priset Joan Gerard Youth Award

På onsdagen avslutades Falkenbergs bridgevecka traditionsenligt med en guldtävling. 31 par kom till start under ledning av TL, Carl Ek.

Om man har kvalificerat sig till en SM-final, anmält sig till Chairman´s Cup eller SM Lag Veteran och vet med sig att man behöver sittebord ska man meddela detta till kansliet så snart som möjligt för att underlätta tävlingsledningens förberedelse

Efter tre dagars spel stod det på måndagskvällen klart att Matteo Nordqvist och Filip Asplund Sivelind, (14 och 15 år) tagit JVM silver vid öppna Transnationella JVM som spelas i Wroclaw, Polen.

Startavgiften för Chairman’s Cup och kvalet i SM Lag Veteran ska betalas innan respektive tävling startar.
Det kan göras i informationsdisken på plats i Conventum Arena eller för att spara 400kr via BankGiro (BG).

Lag X med Lena Johansson, Leif Johansson, Anders Eriksson och Ylva Pyykkö vann SM Lag Mixed 2024 efter vinst med 17.47-2.53 över Lemmy i finalen. Fjolårsvinnarna Kaptenen knep bronset efter vinst med 11.10-8.90 mot 5 Ess.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt