På lördagen samlades 21 deltagare i ett TEAMS-möte som TK arrangerade för landets Distriktstävlingsledare.

Distrikttävlingsledare: Glöm inte att anmäla er till den digitala DTL-träffen lördag 20 augusti.

DTL-träff

2021 års försök med en digital DTL-träff slog väl ut och vi upprepar konceptet 2022.

Samarbetspartners

Då det med anledning av pandemin på en del håll har varit svårt för spelare att delta i kval till SM Par Open har SBF beslutat att ge alla spelare en sista chans genom att arrangera ett kval på RealBridge.

Minnesanteckningar TK-möte via Teams 2022-04-28

PDF-fil för utskrift

Den av WBF flyttade tävlingsperioden för VM Lag 2022 innebär att denna tävling och SM Lag Semifinal överlappar. Det riskerar att få återverkan på de lag som kvalificerat sig till semifinal och som har spelare i sitt lag som ska delta i VM.

SBF:s tävlingskommitté (TK) har, efter förslag från Johnny Östberg, omprövat sitt tidigare beslut i frågan, varför nedanstående särbestämmelser träder ikraft med omedelbar verkan.

TK har fattat beslut om en ny modell för hur SBF beräknar rankingpoäng. Beräkningen ska nu ske över en treårsperiod, istället för som tidigare två år.

Anteckningar förda vid TK-möte i Örebro 2022-01-13/14

PDF-fil för utskrift (uppdaterad 22-02-07)

Två år har gått sedan den förra TL Steg 3-utbildningen med vidhängande examination avhölls. Långhelgen 14-16 januari 2022 var det emellertid dags igen för TK att genomföra utbildningen, också denna gång på Scandic Väst i Örebro.

Varje deltagare (och funktionär) ska på anmodan kunna vissa upp vaccinationspass med minst minst två sprutor mot covid-19 för att få delta.

Grattis till Henrik Johansson som efter ett EBL-möte i lördags blev uppgraderad från EBL Tournament Director till Assistant Chief Tournament Director.

Sidor

Subscribe to Nyheter