Här kommer en sammanfattning över stämman, med förbehåll om att något är missat eller fel uppfattat. Fullständigt protokoll kommer när det är skrivet av Micke Melander och justerat av Robert Bäck och Björn Sörling.

Diplom och förtjänsttecken i guld har tilldelats Linnea Edlund med motiveringen:

Samarbetspartners

Årets Klubbledare 2021 är Jerry Mähler, Sollefteå BK .
Jerry deltog i Riksstämman den digitala vägen och fick uppvaktning samt applåder via Teams. Diplom och blomster kommer via ombud.

Jannersten-stipendiet delas ut till någon som har gjort och förväntas göra förtjänstfulla insatser för att främja svensk bridges utveckling och där insatser för yngre spelare prioriteras.

Två år har passerat sedan den förra Riksstämman och under denna tid har vi mestadels arbetat i en pandemi.

Den 15 september skickades den första omgången av handlingar till årets Riksstämma som äger rum i Örebro den 20 november. Idag den 10 oktober har den andra och avslutande omgången med material skickats ut.

Årets riksstämma äger rum i Örebro den 20 november. Idag publiceras den första delen av handlingarna som även postas till distrikten och dess anmälda delegater.

Motioner till Riksstämman 2021 ska skickas via e-post till kansliet på adress: kansliet@svenskbridge.se senast 1 September.

Priset till årets klubbledare delas ut till en klubbledare som på ett förtjänstfullt sätt gjort något utöver det vanliga för sin klubb.

Riksstämman är Svenska Bridgeförbundets högsta beslutande organ. Ordinarie stämma hålls udda år, första, andra eller tredje hela helgen i november.

Subscribe to Nyheter