Kurs L*4 - Välj flyttschema eller mata in matchordning

På nya hemsidan kan du manuellt lägga till ronder och matcher.

Om du vill generera spelordning från flyttschema måste du använda gamla hemsidan. Detta kommer att utvecklas till säsongsstart 2018 så att all funktionalitet ligger i BIT.

Lägg till ronder

Klicka på Admin och välj Rond. Då kommer du in i följande fönster där du börjar med att klicka på plusknappen för att lägga till lämpligt antal ronder:

Lägg till matcher

Därefter väljer du önskad rond, väljer vilka lag som möter varandra, och trycker på plustecknet till höger:

Efterhand listan fylls på kan du klicka på pennan till höger för att redigera en match, eller krysset för att ta bort en match.

Lägg till datum på ronderna

Om du vill lägga till ett datum eller annan information på varje rond klickar du på pennan och matar sedan in den text du vill visa intill rondnumret. Denna text visas sedan nedanför resultatlistan och vid rondvisning.

Välj spelort

Om din serie har delade spelorter bör du mata in dina spelorter innan matcherna matas in. Detta kan du läsa om i kapitel L*5. Visserligen kan du redigera matcherna i efterhand och lägga till spelorter, men det är lika bra att få det gjort från början.

Då väljer du förutom lagen även spelort i listan längst till vänster innan du trycker på plustecknet för att lägga till matchen.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>