Kurs L*3 - Lägg in lag och spelare

Det första du ska göra efter att ha skapat en serie är att lägga till lag. Välj din lagtävling via TÄVLING > Lagtävling och klicka sedan på Admin > Lag enligt följande bild:

Du lägger till dina lag genom att mata in lagnamn, välja kapten via MID eller namn, och klicka på Lägg till.

Efterhand du lägger till lag fylls listan på. Du kan redigera och ta bort lag med hjälp av knapparna till höger på raden:

Redigera lag och kapten

Du kan alltid klicka på pennan i laglistan för att redigera lagnamn eller kapten. Intill de fälten finns ytterligare pennor som öppnar upp för redigering.

När du har gjort önskad ändring och bekräftat den klickar du på pennan i laglistan för att stänga redigeringen.

Lägg till spelare

Nästa steg är att lägga till spelare. Det kan du göra på flera olika sätt:

  1. Direkt när du har lagt till ett lag kan du klicka på pennan och utöka spelartruppen genom att välja en spelare och klicka på plustecknet. När du är klar kan stänga spelarfönstret genom att trycka på pennan en gång till.

  1. Du kan också vänta till att alla lag är inmatade och sedan klicka på pennorna i tur och ordning för att lägga till spelare. Det är ingen skillnad jämfört med föregående alternativ.

  2. Du kan också klicka på Lag i övre knappraden för att se samtliga lag. Klicka sedan på ett lag för att den vägen lägga till spelare i spelartruppen. Allt detta är beskrivet i Kurs L3 - Mata in spelare. Detta gäller även kaptensinmatning av spelare.

  3. Du kan också vänta till inmatning av matchresultat och ikryssning av laguppställning. Även där går det att lägga till spelare.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>