Kurs H2 - Skapa en tävling i BIT på ett par minuter

<< Föregående   |   Nästa >>

Klicka på Ny tävling i admin-menyn på din klubbsida. Du kommer till följande fönster där du bara behöver bry dig om den första fliken:

Gör följande:

  • Mata in tävlingsnamn i Namn
  • Mata in datum och tid
  • Tävlingstypen Par > Brons är förvald på klubbsidor
  • Klicka på Spara

Nu har din första tävling skapats. Varje delmoment har förvisso fler alternativ, men detta är allt du behöver veta för att skapa tävlingar i BIT.

Inbjudningar kan laddas upp via fliken bilagor. För att bilagan ska synas i händelsen kopierar du länken för det uppladdade dokumentet och klistrar in under fliken text.

Skapa nästa veckas tävling på några sekunder

Ett av alternativen efter att du skapar en ny tävling är Skapa ny händelse > Tävling med kopierade inställningar. Klicka på den:

Nu kommer du till ett nytt fönster med identiska inställningar som den nyligen skapade tävlingen. Ändra datum och klicka på Spara. Nu har du skapat nästa veckas tävling. Om du fortsätter på samma sätt har du skapat hela säsongens tävlingar på några minuter.

Mata in antal brickor och tävlingsledare

Liksom i Spader går det att mata in antal brickor och tävlingsledare. Det går också i BIT. Följ instruktionerna ovan för att skapa en ny tävling. Klicka på fliken Tävling innan du klickar på Spara:

Här kan du mata in tävlingsledare, antal brickor och startavgifter. Avsluta med att klicka på Spara.


<< Föregående   |   Nästa >>

  1. Sammanfattning
  2. Skapa en tävling i BIT på ett par minuter
  3. Rapportera tävling
  4. Automatisk kopiering av tävlingar mellan BIT och Spader
  5. Fortsatt dokumentation