Nedan följer information om priser som delats/kommer delas ut för Onlinefestivalveckan.

Onlinefestivalen 2021 är nu över. Svenska mästare har korats i fem klasser och i Chairman’s Cup är RSE regerande mästare under det närmaste året.

Samarbetspartners

Då var den sista tävlingen avklarad för Onlinefestivalen. Och inte vilken som helst utan SM Par Open som Johnny Östberg Gävle BK och Tommy Bergdahl Norrorts Bridge vann.

Att satsa på att ha motståndarnas bjudna färg som trumf brukar sällan vara det rätta, men det var just vad junioren Andreas Abragi i parfinalen gjorde på den här brickan.

I gårdagens SM-par möttes guldkandidaterna Tommy Bergdahl–Johnny Östberg och Håkan Strääf–Mats Sjöberg.

På rondens första bricka presterade Tommy fint motspel.

Efter första dagens spel låg Håkan Strääf och Mats Sjöberg, Filbyter Bridge (Linköping), i täten med ungefär en topp tillgodo på junioren Alexander Sandin och Thomas Karlsson, Storsjöbygdens BK (Östersund).

Då har vi kommit till onlinefestivalens sista dag. Det har varit lite speciellt med spel online, men har förlöpt väl. Vi ser dock fram mot att få träffas live under mera normala förhållanden 2022.

Ja då var vi igång med Onlinefestivalens sista SM final.

Johnny Johansson, Malungs BK kan titulera sig som kung i Onlinefestivalens silvertävlingar!

Även om årets Chairman’s Cup-äventyr är slut så fortsätter vi att njuta av ett svenskt par i vinnarlaget i form av Anders Morath–Sven-Åke Bjerregård.

Sidor

Samarbetspartners

 

 

 

 

Subscribe to Nyheter