Kurs T4 - Min information

”Min information” visas på olika ställen:

Det finns två typer av ”min information”:

  1. Mina resultatrader. Dessa visas på Resultat och Bricka, men endast när du är inloggad.
  2. Mina spelföringar och poäng. Dessa visas i röd färg på Privatprotokoll. Om du är inloggad visas de också på Bricka.

Resultat

Om du är inloggad visas din resultatrad ovanför den vanliga resultatlistan. Det gör att du inte längre behöver leta efter ditt resultat, utan det räcker att titta överst i listan (vilket sammanfaller med de flesta bridgespelares initiala gissning…):

Privatprotokoll

På privatprotokoll visas mina spelföringar och resultat i röd färg:

Spelföraren och resultatet kan visas i olika färg. Det händer när ett kontrakt går bet. Då kan till exempel spelföraren visas i svart färg (motståndarna spelade) medan resultatet visas i röd färg (du fick in på brickan).

Det går att titta på privatprotokoll både för dig själv och andra par. Om du tittar på ett annat par är det naturligtvis inte fråga och ”min information” utan ”parets information”, det vill säga ur det parets perspektiv.

Bricka (scoretavla)

Om du är inloggad visas ditt resultat ovanför den vanliga scoretavlan. Det gör att du inte längre behöver leta efter resultatet i listan, utan det är bara att titta överst:

Färgkodningen är densamma som vid privatprotoll, det vill säga att dina spelföringar och de resultat där du har fått in på brickan, de visas i röd färg. Dessutom visas dina poäng och dina procent i röd färg.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>