SBF bjuder in till Onlinefestival

Information om Onlinefestivalen 28/7-1/8!

Under den traditionella festivalveckan ordnar SBF ett antal tävlingar för att i någon mån högtidlighålla vårt förbunds flaggskepp: Bridgefestivalen.

Här är Inbjudan till Onlinefestivalen i PDF format och här är en sida om resultat och förhoppningsvis någon giv!

Väl medvetna om att det inte kan bli någon fullödig ersättning hoppas vi ändå att så många som möjligt ansluter sig till någon eller alla tävlingar under veckan.

Lägg märke till att vi ordnar tävlingar för spelare med lägre mästarvärdighet, en mixedtävling och en längre tävling där vi delar ut guldpoäng! Se vidare i tabellen nedan!

Onlinefestivalen ordnas utan vinstintresse: förutom ersättning till TL, spelavgifter och priser är målet för förbundet ett c:a nollresultat. Därför justerar vi de priser som delas ut efter antal deltagande par, och startavgifterna blir väsentligt lägre än i den ordinarie Bridgefestivalen.

Varför inte köpa ett ”Onlinefestivalkort” i förväg så kan du spela alla tävlingarna utan att behöva tänka på förbetalning - det är också en besparing för dig! Se här!

Innan du planerar för din Onlinefestival och anmäler dig, ber vi att du läser igenom informationen om anmälan, betalning av startavgifter, etc - länkar finner du längre ner på denna sida. Detta gäller även om du spelat på BBO förut!

Onlinefestivalen - tider och tävlingar:

Juli

Datum Dag Tid Händelse
28 juli Tis 19.00 Sommarsilver 1 - Mixed
29 juli Ons 10.00 Brons 1 - Öppen
29 juli Ons 10.00 Brons 2 - Max ruternål
29 juli Ons 19.00 Sommarsilver 2- Öppen
30 juli Tor 10:00 Brons 3 - Öppen
30 juli Tor 19.00 Sommarsilver 3 - Öppen
30 juli Tor 19.00 Brons 4 - Max klövernål
31 juli Fre 10.00 Brons 5 - Öppen
31 juli Fre 10.00 Silver 1 - Junior

Augusti

Datum Dag Tid Händelse
1 aug Lör 10.00 Guld 1, Gröna hissen - Öppen

Ny i online-spel?

Vi råder dig som inte har erfarenhet av spel på BBO att i förväg ”bekanta” dig med spelmiljön. Du finner allmänna BBO-länkar här. Varför inte börja med att spela lite spontant, kanske med en kompis?

Men inte nog med det: vi öppnar en speciell ”onlinefestival-support”, se vidare här!


Här följer några fler länkar med ytterligare information: