Tematräffar

Nya tematräffar för dig som klubbfunktionär!

Under 2023-2024 har SBF:s Medlemskommitté i tur och ordning genomfört tre tematräffar med olika inriktning. ”Rekrytering”, ”Material & Gofika” samt ”Tävlingar för alla”.

Nu har vi ”laddat om” och tar sats för tre nya högintressanta tematräffar. Den uppmärksamme, som kanske studerar det lite närmare, kommer märka att det är tre stora delar av Bridge-X. Det handlar med andra ord om rekrytering.

PDF-fil för utskrift - Tematräffar 2024

Tematräffarna är gratis och du anmäler dig via hemsidan, här. Kom ihåg att måste vara inloggad på hemsidan då du anmäler dig. OBS! Du måste vara medlem i SBF för att kunna delta.

För frågor och funderingar kontakta via e-post Micke Melander, mme@svenskbridge.se.

Tematräffarna har klubbfunktionärshandboken som utgångspunkt, men huvudsyftet är att ta upp viktiga frågeställningar, diskutera, utbyta idéer och lära av varandra.

Den 9-10 januari, under SBF:s utbildningshelg i Örebro, arrangeras en Klubbfunktionärsutbildning över två dagar. Då träffas vi fysiskt för att tränga ytterligare på djupet i dessa och andra frågor. Mer information om utbildningshelgen finns på denna sida

Snabbfakta

Var: Tematräffarna sker digitalt via Teams.
Hur: En träff är ett digitalt möte om 60-90 minuter.
Anmälan: Via länk nedan eller e-posta kansliet@svenskbridge.se
Kostnad: Ingen deltagaravgift.

Kommande tematräffar

Så här genomför vi vår kurs – Lördag 7 september 2024 - 10.00
Efter att nya elever anmält sig står vi inför nya delikata uppgifter. Hur ska vi ta hand om de nya? Vad är rätt och fel? Hur kan vi redan från första lektionen i nybörjarkursen lära ut att de ska bli tävlingsspelare? OBS! Detta är inte en Bridgelärarutbildning. Tematräffen leds av Micke Melander. Anmälan

Så här får vi våra elever börja tävlingsspela – Lördag 23 november 2024 - 10.00
Kursen är på väg att ta slut. Vilka är våra metoder och trix för att få dem att fortsätta spela? Hur går vi vidare? Tematräffen leds av Micke Melander. Anmälan

Genomförda tematräffar

Rekrytering – 26 augusti 2023 – 10.00
Bridgekurserna brukar börja i slutet av september början av oktober. Här har ni chansen att få ”sista minuten tips” för att lyckats med allt som handlar om rekrytering till kurser. Tematräffen leds av Micke Melander.

Deltagare | Dokumentation

Material & gofika – 4 november 2023 - 10.00
Här kommer vi gå igenom allt som handlar om de mjuka värdena på din klubb. Standard på fika, bud och spelkort, resultatredovisning och mycket mer. Tematräffen leds av Micke Melander.

Deltagare | Dokumentation

Tävlingar för alla – 24 februari 2024 - 10.00
Vi tar en titt på olika format man kan ha för att variera sitt tävlingsutbud och diskuterar vad som kan vara framgångsrikt för andra att kanske kopiera som redan är beprövad metod. Tematräffen leds av TK/Carl Ragnarsson.

Deltagare | Dokumentation

Så här syns och hörs vi – Lördag 25 maj 2024 – 10.00
Vi måste ta fram en plan, marknadsföra oss och kommunicera med alla våra medlemmar för att ha en agenda inför hösten. Här drar vi upp riktlinjerna för vad som måste göras för att vi ska kunna planera och rekrytera deltagare för årets nybörjar- och fortsättningskurser. Tematräffen leds av Micke Melander.
Deltagare | Dolumentation