Hur anmäler man sig och betalar startavgift?

Hur hittar jag till förbundstävlingarna?

Gå till Funbridge-hemsidan och logga in. Klicka sedan i tur och ordning på alternativen Spela en tävling > Förbundstävlingar > Sverige - Bronspoäng (som du hittar en bra bit ned i listan). En direktlänk till denna sida finner du också via menyvalet SPELA NU.

Anmälan

När du väl är på sidan för SBF:s förbundstävlingar ska du anmäla dig till den tävling du önskar delta i. Detta kan du göra till en tävling som pågår (fram till 40 minuter före tävlingens sluttid) eller så mycket som 7 dagar i förväg.

Här anger du ditt MID som medlem i SBF för att åtnjuta mästarpoäng och SBF-priser!

Det är viktigt att du anger rätt MID, annars kan vi förstås inte registrera dina resultat eller mästarpoäng!

Gratistävlingar!!!

Vår invigningstävling 1 mars och lördag-söndagstävlingarna varje helg i mars 2020 kommer att vara gratis att delta i! Därefter kommer sporadiskt gratistävlingar att annonseras ut på Funbridgesajten samt, där det är möjligt, även på denna SBF-sajt.

Hur betalar jag?

Vad gäller betalning av startavgiften går du, på Funbridgesajten, till sidan ”Shop” som finns i vänsterkant i din meny.

När du spelar på Funbridge kan du välja mellan olika abonnemang/ prenumerationer. Du finner information om dessa när du klickat på ”Shop” på nästa sida under rubriken ”Prenumerationer och Givar”

När du spelar Förbundstävlingar gäller dock andra regler. Här betalar du med Diamanter!

Diamanter är Funbridges ”valuta” för förbundstävlingar. Att spela en förbundstävling i SBF kostar 40 diamanter för 20 brickor. Det är samma kostnad som ex vis Norge. Om/när vi inför tävlingar med annat brickantal så kommer avgiften att justeras.

Vad kostar diamanter?

Det beror på hur många du köper. Ju fler desto billigare blir varje ädelsten…

Det minsta ”paket” diamanter du kan köpa är 20, men då behöver du två paket för att spela en förbundstävling. 20 diamanter kostar EUR 1.49 / SEK 15.80 och en 20-brickorstävling då i underkant av 32 kr.

Köper du 500 diamanter för att kunna spela 12 tävlingar så kostar det EUR 29.99/SEK 318 och varje tävling går då på knappa 23 kr.

Är du en riktigt biten spelare köper du maximala 5000 diamanter och kan spela 125 tävlingar för knappa 19 kr/tävling.

OBS att beloppen i svenska kronor som nämns ovan är ungefärliga och beror på valutakursen när du köper dina diamanter, något du för övrigt endast kan göra med kreditkort eller PayPal.

Hur mycket diamanter du har, och mycket annat, kan du alltid kolla på ”Mitt konto” på Funbridge-sajten.

Nu är det bara att köra igång!