Svenska Bridgeförbundet och Funbridge arrangerar förbundstävlingar varje dag med start söndag 1 mars. Läs mer

 

 

Gå till Svenska Bridgeförbundets hemsida


Efter ett vikande intresse då tävlingen oftast fått ställas in så kommer det inte anordnas någon daglig 20- brickors tävling på Funbridge längre.
Däremot så fortsätter vi med den kortare på 12 brickor precis som förut.

Samarbetspartners

Då Covid-19 är inte längre är klassad som en pandemi börjar livebridgen komma igång igen och intresset för onlinebridge avtar.

Vi säger ett stort grattis till Funbridgelirarna i februari.

Med anledning av semestrar och hög arbetsbelastning på kansliet gratulerar vi februari månads lirare lite senare än vanligt. Vi ber om ursäkt för det.

Vi säger grattis till Funbridgelirarna i januari.

Marcus Hjelte har funnits med i spelet på Funbridge sedan starten och äntligen blev det en fullträff genom titeln månadens lirare!

Lite sent säger vi grattis till Funbridgelirarna i december!

I december gjorde Per-Ola Cullin comeback och knep genast tillbaka titeln månadens lirare före Per Sjöberg, BK Lyx och Kenneth Wallin, Örebridgen.

Vi säger grattis till Funbridgelirarna i november!

I november ser vi för andra månaden i rad Kenneth Wallin från Örebridgen som månadens lirare före Per Sjöberg, BK Lyx och Tomas Andgren, BK Lyx.

Vi säger grattis till Funbridgelirarna i oktober!

I oktober har vi Kenneth Wallin från Örebridgen tillbaka som månadens lirare före Nils-Åke Asplund, Arjeplogs BS och Per Sjöberg, BK Lyx.

Vi säger grattis till Funbridgelirarna i september!

Vi säger grattis till Funbridgelirarna i juli och augusti, Per-Ola Cullin, Kenneth Wallin, Roland Lundström och Erik Nyström.

Sidor

Subscribe to Nyheter