Under helgen 13-14 april spelades semifinaler i SM Lag. 120 brickor avverkades innan det var avgjort vilka 10 lag som möts i finalen som spelas i Örebro 9-12 maj.

Under helgen 13-14 april ska det avgöras vilka lag som spelar SM final för lag 9-12 maj i Örebro. På denna sida finns länkar som underlättar för att följa tävlingen.

Samarbetspartners

Kvalen på distriktsnivå är nu genomförda och vi har tio semifinalorter fastställda och på vilka det ska avgöras vilka lag som går till årets SM-final.

Välkommen till 2024 års upplaga av SM Lag i öppen klass. De viktiga datumen går att hitta i listan nedan. Nyheter samt annan info hittas via länkar och knappar ovan.

På torsdagen avgjordes 2023 års SM Lag för veteraner.

Ett stort grattis till Kaptenerna som på söndagen kunde bärga guldet i SM Lag Mixed 2023. Laget med Patricia Kronbäck, Gullvi Högberg, Pär Ol-Mårs och Sören Lennartsson tog silver 2022 och var i år uppenbart sugna på mer.

Lag Sjöqvist, Stockholm, är årets vinnare i SM Lag efter att ha övertagit ledningen för första gången i tävlingen med endast två brickor kvar att spela.

Subscribe to Nyheter