Forum » LiveBridge » Förslag till Bridge

Förslag till Bridge

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Örjan Sjödin
Bild för Örjan Sjödin
Förslag till Bridge

Hej vi på Backe Bridgeklubb har gjort en upptagsträff med våra medlemmar med Altanbridge. Vi gör en rolig variant att man spelar på 2 altaner flyttar emellan dom.
Ett bra sätt att få igång bridgen igen och hålla igång verksamheten.
Vi avslutar med en grillfest med våra medlemmar på kvällen.
Ett bra sätt hålla igång medlemmarna med LIVE bridge

Ett tips till Klubbarna.

Tomas Brenning

Låt mig berätta om pub-bridgen som spelas i Nederländerna. Tänk för en stund att de serverar alkoholfri öl på pubarna.

I alla fall, små städer, många pubar kring stora torget, Howell-flyttschema med ett eller två bord per pub. Sedan är det bara att spela och må bra och vandra vidare till nästa pub på pub-rundan (ursäkta, bridgetävlingen) när ronden var klar.

Det bästa exemplet berättade holländska tävlingsledaren Marc van Beijsterveldt om. Där var stora torget tillräckligt litet och tillräckligt pub-fyllt att de kunde ställa en bärbar dator och en Bridgemate-server mitt på torget. Sedan var det bara att sätta ut Bridgemate på alla pubarna så blev tävlingen lättadministrerad.

Food for thought när det gäller altanbridgen. I ett tätbebyggt villaområde kan man nog få till en hyggligt stor partävling med lite vilja.

Ola Brandborn

När jag var junior så arrangerades det bridge på Koloniträdgården vid Solvalla på somrarna. Åtta bord på två kollo-lotter typ.

Örjan Sjödin
Bild för Örjan Sjödin

Hej

Lät spännande med Pub bridge.
Här har vi bara en Pub på samhället:-)
Hoppas att räckvidden räcker för bridgematen tror den ska vara 175-200 meter utan hinder på vägen. Man få låna grannens hus annars :-)sätta upp servern på i hans kök Smile

Logga in för att kommentera