BBO

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Jörgen Wedin
BBO

Tjena på er. Jag anmäler mig till en tävling på BBO. Den blir inställd på grund av för få anmälda. Då blir jag ändå debiterad för start-avgiften!…?

Stefan Zylberstein

Keine anung, speciellt som jag inte ens vet vem som är turneringsarrangören ifråga.

Men en gissning är att du får ett tillgodohavande hos arrangören tills nästa turnering du deltar i. Nu när de tydligen dragit startavgiften…

Jörgen Wedin

Var en vanlig tävling med Robot.

Stefan Zylberstein

Jörgen Wedin skrev:


Var en vanlig tävling med Robot.

är du säker på att det drogs pengar?

Vanliga tävlingar med robot brukar vara gratis.
såvida inte du menar att du deltog i en vanlig tävling, du med en köpt robot som partner… Men det är ju inga stora pengar. Ett par tre kronor?? Nej jag vet inte hur de gör i dylika fall. Fråga supporten, eller någon av de gula värdarna där…

Lars-Magnus Gustafsson

När det gäller våra svenska klubbars tävlingar på BBO så dras inte $BBO förrän en tid in i tävlingen. Jag vet inte exakt när men har för mig att det är en halvtimme in i tävlingen. Det innebär att, om en tävling blir inställd så dras inga $BBO. Swish betalas förstås tillbaka, men detta görs manuellt förstås.

Alltså, man ”riskerar” inget genom att anmäla sig till en tävling som ställs in.


Hur det fungerar i Robot-tävlingar vet jag inget om, men logiken säger att det borde vara på liknande vis.


Lars-Magnus Gustafsson

Jag har själv inte spelat med robotar, men vet att det var någon i min bekantskapskrets som ”hyrde” en robot. Alltså, man betalar för roboten och har tillgång till den en viss tid. (ex. en vecka) Om det är så det fungerar generellt så kanske du inte betalade för tävlingen, utan för roboten som du sedan kan använda, både i träning som i vanlig tävling. Men, som sagt - det är bara en gissning.

Logga in för att kommentera