Forum » Bridge-IT och nya hemsidan » Placering i ... saknar knappar

Placering i ... saknar knappar

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Joakim Nordlindh
Placering i ... saknar knappar

När man går in på sina sidor och mästarpoäng så kan man se sin placering i klubb/distrikt/land. När man trycker på denna länk får man upp en lista på detta. Det finns knappar för 1-100, 101-200„„„ 401-500. Det saknas knappar för att komma till 501-resten.

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Vi har ju några medlemmar så det skulle bli många knappar.

Det bedöms inte vara frekvent att man skulle vilja titta på de högre spannen.
Om man vill veta hur en specifik person ligger till är det bara att gå in på den, gå till fliken mästarpoäng och klicka på länken till vänster om dennes placering så får man upp det 100-tal personen ligger inom.

Joakim Nordlindh

tänkte inte att man skulle ha knappar för alla :D, det räcker med en ”nästa”

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Jag för önskemålet vidare.

Joakim Nordlindh

Ligger nog långt ner på listan. Finns nog viktigare saker att göra Smile . Finns det något annat sätt att se hur många medlemmar en klubb/distrikt har? Min plan var ju att gå till sista-sidan för att se vilken placering dom var på.

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Sedan statistiken försvann i Spader finns inget bra sätt att följa och se det exakta antalet medlemmar/klubb eller distrikt. Förhoppningsvis kommer det igen när det blir klart med ett system och det kan fokuseras på utveckling av det.

I MPN kan man gå via de knappar som finns i underkant, där finns många knappar Smile och när man kommer till sista sidan kan man räkna ut hur många medlemmar det är, men…. då obetalda ligger med så länge klubben inte rapporterar att de ska tas bort måste man även dra bort det antalet, så om det gäller en stor klubb blir det lite bökigt.

Om det är viktigt är det nog lättast att skicka ett mail till kansliet och fråga.
Din tänkta metod fungerar nog dåligt för det ändamålet då alla medlemmar inte har mästarpoäng.

Logga in för att kommentera