Söndag 1 dec stängs gamla hemsidan för redigering

Till slut har vi kommit till tidpunkten då sladden dras ur Spader. Det är dock betydligt mindre dramatiskt än det låter.

Hej alla klubb- och distriktsfunktionärer,

Till funktionärer i BIT
Förhoppningsvis fungerar allt som det ska med dina klubb- eller distriktssidor och att du inte saknar Spader.
Till funktionärer i Spader
Om du inte har flyttat över dina klubbsidor till BIT ber vi dig kontakta kansliet@svenskbridge.se så kommer vi omgående att hjälpa dig.

Till slut har vi kommit till tidpunkten då sladden dras ur Spader. Det är dock betydligt mindre dramatiskt än det låter. Det enda som kommer att hända är att det från och med söndag 1 december inte längre går att redigera sidor, tävlingar och ligaserier i Spader. Spader kommer trots detta att finnas kvar som arkiv över det som har varit, och de som föredrar att titta på tävlingsresultat i Spader kan fortsätta att göra så.

Den absoluta majoriteten av gammal funktionalitet har redan förts över till BIT. Det som ännu inte går att göra i BIT är följande:

  1. Skapa partävlingar med flera omgångar
  2. Generera automatiskt matchschema i lagmodulen
  3. Rapportera poängserie i htm-format till hemsidan

OBS! Punkt 3 åtgärdades 4 dec 2019. Läs mer…

Vi har ingen tidsplan för när detta kommer att fungera. Om just detta är något du behöver ber vi dig kontakta kansliet@svenskbridge.se så kommer vi antingen att utföra jobbet åt dig, eller ge dig tillfälliga rättigheter för att kunna utföra det själv.

Vi utesluter inte att det kan finnas annat som vi inte har fört över men som vi har tappat bort under resans gång. Vänligen kontakta oss i så fall så kan vi diskutera på vilket sätt vi kan hjälpa till.

Bästa hälsningar
Kansliet