Då går vi in i omgång fem av Svenska Cupen 2024. 128 lag är kvar från Ystad i söder till Luleå i norr, Strömstad i väster och Visby i öster. Lycka till önskar vi alla kombattanter.

Omgång två av Svenska Cupen är nu färdigspelad, jag vill återigen rikta ett stort tack till kaptener och spelare för att ni gör allt som står i er makt för att matcher verkligen ska komma att spelas, så vi inte får tråkiga WO-fall, tyvärr fick vi

Samarbetspartners

Omgång 1 av Svenska Cupen 2024 är nu färdigspelad och vi vill rikta ett stort tack till samtliga kaptener!

SBF:s styrelse har beslutat att flytta Distriktsträffen 2024 från den planerade helgen 9-10 november till 16-17 november.

Så har lottningen av första omgången i 2024 års upplaga av Svenska Cupen genomförts, 200 lag finns på startlinjen, en liten minskning mot förra året

Anmälningstiden till 2024 års upplaga av Svenska Cupen närmar sig sitt slut.

Det är dags att anmäla sig till 2024 års upplaga av Svenska Cupen.

Passa på att anmäla er och betala startavgiften, SBF tillhanda, senast 18 december för att spara 100 kr!

Hjärtligt välkommen till 2024 års upplaga av Svenska Cupen Sveriges roligaste tävling är tillbaka! På denna minisajt finns det mesta du som spelare behöver veta om Svenska Cupen i Bridge.

Vinnarna CUEBIDS.com består av Emanuel Unge, Simon Hult, Ola+Mikael Rimstedt, Adam+Yvonne Stokka, Daniel Gullberg, och Fredrik Alfredsson.

… och vill se finalspelet i Svenska Cupen 2023? Klicka i så fall här

Subscribe to Nyheter