Vinnarlaget Westerlund

Efter att Stensson tagit igen en stor del av försprånget i 5:e segmentet tog orken slut för laget i sista segmentet.

I mitten av det klassiska 1980-talet (1986) kom en av det seklets kalkonfilmer ”No retreat - no surrender” en klassisk karatefilm med Bruce Lee mix i modern tappning där filmens hjälte slåss mot ett brottssyndikat.

Samarbetspartners

För att se given det talas om kika här:

Lagkapten Fryklund

Här kan du se lag Stensson jämföra efter deras stora comeback i femte segmentet av Svenska Cupen finalen 2014.

http://youtu.be/fPzEU_Z4eD4

Franzén nöjd över Stenssons comeback!

Inför femte segmentet av Svenska Cupen finalen hade Westerlund en ledning med 52 IMP. Efter nio brickor av setet var ledningen nere i futtiga 3 IMP för Göteborgslaget.

Westerlund i egen hög person!

Två segment kvar av årets upplaga av Svenska Cupen, lag Westerlund har ett bastant grepp om matchen och det hela mer eller mindre i sina händer.

Tredje gången gillt för Christer Bjäring!

Bridge är ett spel där vi ofta ställs inför alla möjliga typer av problem, själv funderade jag länge i termerna varför måste man gå så många bet i detta kontrakt nedan innan jag kom fram till att man till och med kunde gå hem i det.

Efter två av finalens sex segment ledde som bekant Westerlund med 89-35.

Svensk Bridge passade på att ta en pratstund med lag Westerlund som mumsade på köttgryta med klyftpotatis på Bridgens Hus under dagens lunchpaus.

I det andra segmentet förlorade lag Stensson oturligt hela 27 IMP på två slamsvingar. Den första kostade 12 IMP och såg ut så här:

Sidor

Subscribe to Nyheter