SM Lag - Dag för dag 3

Ett tag såg det ut som att Dyra Englund skulle ta hem mästerskapet av egen kraft. Lag Sjöqvist tänkte dock annorlunda och nötte ner varje motståndare samtidigt som Dyra Englund i kvällsmatchen sprang in i de sent uppvaknade spelarna i Ebenius Crew. Allt ledde till att dagen slutade med mindre än 1 vp mellan de två topplagen. Av slump möts de två lagen i den avslutande matchen.

Bakom de två topplagen kämpar Carbonnier och Pierre om bronset, endast 2 vp från varandra, men 20 vp efter toppduon. Av samma slump möts även dessa lag i sista matchen, så lottningskommittén har verkligen lyckats med sitt jobb.

Bakom toppkvartetten delar Ebenius Crew och Sjöberg på femteplatsen. Då de har 13 vp upp till bronset återstår lite jobb för båda lagen för att komma ikapp.

Värt att notera är lagen endast har spelat halva match 8, så vi vet inte exakt hur ställningen blir inför sista matchen.

Resultatlista efter halva rond 8

1. Dyra Englund, 105,95 vp
Ragnarsson-Löfgren, Fryklund-Blid, Andersson x2
2. Sjöqvist, 105,12 vp
Sjöqvist, Bertheau, Malmström, Säfsten, Ekenberg
3. Carbonnier, 86,59 vp
Carbonnier, Andrén, Fredin, Tjärnemo, Erlandsson

PS. Peter Fredin har återigen omdefinierat procentsatserna om den återberättade historien är korrekt. Läs historien på forumet. DS