Senaste nytt

Sidor

Föregående veckas problem hittar ni här

Soloway Knockout Teams är nu färdigspelad och vinnare blev Zimmermann som i finalen besegrade Street med 108-83. Resultat

Samarbetspartners

Den 18 februari startar SBF:s nya påbyggnadskurs för dig som spelat ett tag och vill bli en bättre bridgespelare genom att få bättre förståelse kring vad som försiggår i vissa vardagliga situationer vid de gröna borden.

På tisdagskvällen spelades en simultan där 23 klubbar deltog och man samlade ett stort startfält om 300 par.

WBF önskar svar på en undersökning om vad vi har för oss på fritiden och varför. Detta för att försöka få fram var man enklast kan fånga upp nya bridgespelare.

Föregående veckas problem hittar ni här

Landets alla bridgelärare och assistenter inbjuds till utbildning under en dag. Fyra lyckade kurser är genomförda (Stockholm, Varberg, Norrköping och Gävle) under säsongen 22-23 med nöjda deltagare.

På måndagskvällen arrangerades en simultan där 30 klubbar deltog och de samlade gemensamt 371 par. Segern hamnade i Västergötland och ”Potatisstaden” Alingsås genom Göte Berntsson med partner Göran Selldén, då nådde fina 74,8%, Grattis!.

Utbildning till TL Steg 3 arrangeras av SBF:s TK vartannat år, jämna år i januari. Missa inte utbildningen 2024!

Tävlingskommittén inbjuder till TL Steg 3-utbildning 12-14 januari 2024. Sista anmälningsdag är måndag 11 december 2023.

En av de viktiga målsättningarna med vårt hcp-system är att kunna anordna breda tävlingar som lockar även mindre rutinerade spelare.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt