Årets klubbledare 2014

Tio nomineringar hade kommit in till Medlemskommittén (MK) avseende ”Årets Klubbledare 2014”. Samtliga nominerade är fantastiska klubbarbetare och det känns på sätt och vis märkligt att särskilja någon från de andra. En person stack dock ut från mängden och motiveringen för årets klubbledare 2014 lyder:

”Årets klubbledare 2014 har varit den ledande kraften bakom en klubbs vändning från att i princip ha varit på fallrepet till att bli en växande, framgångsrik bridgeklubb med en stabil verksamhet.
Han har med sin förmåga att entusiasmera andra sett till att klubben har en mycket väl fungerande verksamhet vad gäller utbildning av såväl bridgespelare samt funktionärer. Utöver de officiella funktionerna är årets klubbledare även en person som vid bridgebordet får folk att må bra och trivas.
Årets klubbledare har även sett till att hans klubb är en av föregångarna när det gäller att kommunicera med sina medlemmar, såväl via nyhetsbrev som information via klubbens hemsida. Årets klubbledare, och en väldigt värdig sådan, är Per Norberg, Luleå BK!”

Det har blivit lite av en tradition att utmärkelsen delas ut under Distriktsträffen/Riksstämman. Tyvärr kunde Per Norberg inte närvara vid helgens distriktsträff så den officiella utdelningen av priset kommer att ske vid lämpligt tillfälle framöver.

MK riktar ett stort grattis till Per Norberg och hela Luleå BK och önskar lycka till med ert fortsatta arbete!

Nedan följer de övriga som var nominerade, som ni kan se är det en skara fantastiska bridgearbetare. De presenteras i slumpad ordning.

Nominerade klubbledare 2014

Namn Klubb
Jaan Heinlo Gnesta BK
Jan Geiborg Gnesta BK
Magnus Ohlsson Kristianstads BK
Pyttsi Flodqvist BK Bridgehuset
Anna Järup Uddevalla BF
Hans Wijkström BK Alert
Marianne Wadaszi BK Karlskrona
Jan Malmström BK Albrekts
Tore & Vera Enbarr Sandvikens BK

Mvh

Roger Wiklund
MK/SBF

PS. Årets klubbledare från tidigare år hittar du här. DS