EM-Rapport

Johan Sylvan analyserar spelet från EM i Kroatien.

EM-BRICKOR

Efter min förra EM-rapports (Dublin) gigantiska läsarsuccé har jag fått 1000-tals mail och telefonsamtal(troligen även sms som jag dock med ålderns rätt inte vet hur man läser…) med begäran om en upprepning efter årets EM. Och svag för smicker som jag är tillmötesgår jag förstås alla dessa brickhungriga människor. Dock kan jag tyvärr(?) inte rapportera några direkta hjärnblödningar och systemmissförstånd som då eftersom spelet flöt på betydligt bättre denna gång.

Jag har istället fokuserat dels på ett antal dåliga resultat där det är svårt att förstå hur dessa kunnat uppstå. Ofta är det ju omständigheter som man inte känner till om man inte spelat brickan såsom motståndarnas udda budmetoder/val, egna metoder/sjuka tankar mm. Har försökt beskriva detta så gott jag kan. Dels några bra/udda brickor som dök upp när jag gick igenom alla brickor. Skriver bara om brickor jag själv spelade eftersom jag numera försöker fokusera all energi på mitt eget spel och därför ALDRIG tittar när lagkamraterna spelar(ett bra tips för alla Smile
Dock kan all information enkelt(?) hittas om man går in på den officiella sidan . Där finns alla resultat, brickor, Butler/IAF mm för öppna, senior och damklassen.

Förkortningen HY står för högeryttern och VY står för vänsteryttern genomgående. Alla bud inom parentes är motståndarnas med ev. förklaringar.

Ris, ros och ev. felaktigheter kan mailas till joppesylvan@hotmail.com.

Håll tillgodo med Joppes EM analys