Minibridge på YouTube

Sedan tidigare har utbildningskommittén tagit fram foldrar om Minibridge för att underlätta rekrytering av nya bridgespelare. Nu har vi gjort ett test där vi med hjälp av Jessica Larsson har skapat några korta filmer som utgår från samma material.

Vi har publicerat filmerna på vår Youtubekanal: Svensk Bridge i spellistan ”Minibridge”.

Marknadsföringskommittén arbetar med reklam för filmerna men vi skulle verkligen uppskatta om du som medlem också vill vara med och uppmärksamma vår Youtube-kanal.

Vi har idag (när denna nyhet skrivs) 261 prenumeranter på vår Youtubekanal, Sveriges Schackförbund har över 1000 prenumeranter, så det vore roligt om vi kunde knappa in lite på dem. Kanske till och med gå om dem? Det är enkelt att prenumerera, ett litet knapptryck är allt som krävs.

Har du dessutom möjlighet att se några av våra filmer i spellistan ”Minibridge” så skulle även detta uppskattas, då vi på så sätt får upp våra ”visningar”.

Och sist men inte minst. Om du har möjlighet att dela filmerna med någon som inte vet vad bridge är ännu, så är det ju precis det som är syftet med projektet.

Tack på förhand!

Med vänlig hälsning

Suzanne Lemborn