MiniBridge Cup 2024

8 januari 2024 startar den andra upplagan av MiniBridge Cup.
Denna tävling är alla klubbarnas stora chans att rekrytera potentiellt nya bridgespelare. Passa på att hålla minibridgeuppvisning inför vinterns kurser eller testa minibridge hemma runt köksbordet, med familj, vänner och bekanta, på barnens skola, på jobbet, på tåget ja överallt!

Snabbfakta

Vad: Lagtävling, MiniBridge Cup
När: Januari - maj 2024
Var: Live om möjligt annars online på Realbridge
Vilka: En-två bridgespelande medlemmar + två-sex nybörjare/lag.
Kostnad: Anmälningsavgift 400kr/lag (100 kr för juniorlag). Inga övriga kostnader.
Anmälan: Via denna sida senast 3 januari

Här börjar man med spelet där ALLA snabbt kan delta och får uppleva det spännande tävlingsmomentet. Budgivning sker enligt MiniBridge därmed behövs absolut ingen kunskap eller inlärningsfas för den delen utan man kommer igång och kan spela inom några minuter. MiniBridge

Hur går det till?

MiniBridge Cup är en lagtävling som startar med en grundomgång och fortsätter i cupformat för att få ned antalet lag till de fyra som inbjuds att spela slutspel online i maj 2024.

Spelet är som vanlig bridge med matcher över 12 brickor.
Budgivningen är enligt MiniBridge vilket gör att ALLA vi känner kan delta.
En nyhet för året är att upp till två mentorer även får vara med och spela i varje match. Hitta minst två potentiella kortspelare och anmäl ett lag idag!

Träning

Det kommer att finnas möjlighet att träna minibridge med dina adepter online på plattformen Realbridge - när som helst på dygnet!
Varje vecka kommer 20 nya givar via länkar i övningslobbyn.