Fortsättningskurs online med start 24 september

Att hitta en bridgekurs som geografiskt passar i förhållande till där man bor, och även fungerar i tid, är inte alltid enkelt.

Svenska Bridgeförbundet fortsätter sin onlinesatsning och kompletterar det lokala kursutbudet genom att arrangera en fortsättningskurs med start söndag 24 september 2023.

Snabbfakta

När: Söndagar, 18.00-20.30.
Kursstart: 24 september.
Om: Kursen är 10 lektioner inkl. övningsspel.
Plattform: Kursen genomförs på Realbridge.
Kursavgift: 1150kr, inklusive kursmaterial.
Kursledare: Erik Fryklund
Anmälan: Senast 10 september via onlinekurs@svenskbridge.se
Viktigt: Uppge namn, adress, telefonnummer och e-postadress vid anmälan.

Kursen kommer att genomföras på plattformen Realbridge.
Allt man behöver är en dator med tillgång till internetuppkoppling. Vår personal kommer att hjälpa alla igång. Instruktioner och teknisk support finns tillgänglig under hela kursens genomförande.

I kursavgiften ingår allt det kursmaterial man behöver samt en erfaren kursledare som guidar deltagarna genom bridgens underbara värld!

Frågor

Kontaktuppgifter för frågor: Björn Holm E-post: onlinekurs@svenskbridge.se Telefon: 019-277 24 87,

Lärare

Lärare för kursen är Erik Fryklund. Erik är idag mitt i livet och 35 år gammal. Hans karriär vid vad vi brukar kalla de ”gröna borden” började redan i tioårsåldern, mer seriöst spelande blev det när han var runt 15-16 år.
Erik har fina bridgemeriter! Redan som junior tog han 2007 hem guldet i SM Lags öppna klass. Några år senare 2011 blev han nordisk mästare i juniorklassen. Som senior har det gått fortsatt bra. Erik spelar i allsvenska elitserien samt var med i laget som tog brons i SM Lag Open 2021.

Att Erik arbetar som bridgelärare kan vi tacka hans vän William för. Han började i Linköping då behovet av fler lärare fanns. Han måste ha gjort något rätt, då karriären tog honom till Stockholm och Nya Bridgeskolan.

Det som motiverar Erik som lärare är, att hitta nya sätt att kommunicera med människor samt att få arbeta med bridge. Andra intressen som Erik har är mat, dryck och social samvaro, och får han chansen bjuder han gärna på ett quiz.

Hoppas ni kommer trivas med Erik!

Budsystem

Det budsystem som kommer läras ut under kursens gång är i grunden modern standard. Materialet som används för detta är Nya Bridgeskolans litteratur, enligt principen 4-korts högfärg sedan öppnar man i ordningen hjärter - spader bästa lågfärg.