Frågor och svar

Frågor och svar

Fråga: Får man vara mer än en mentor per lag?
Svar: Absolut, ni kan vara flera personer som hjälps åt att lära era adepter, men i varje match får max en mentor per lag spela.

Fråga: Hur mycket bridge får adepterna kunna?
Svar: Det gör absolut ingenting om adepten tidigare har gått en bridgekurs, eller till och med spelat någon riktig tävling. Gränsen går dock vid att adepten, i samband med anmälningstillfället, inte får ha tjänat in mer än 0,5 mästarpoäng (50 bronspoäng).

Fråga: Måste adepterna registreras som medlemmar?
Svar: Nej, inte vid anmälan, eller under grundserien. Efter att cup-spelet börjar kan vi eventuellt (för att kunna använda befintlig teknik på hemsidan) behöva registrera adepterna så att de kan läggas in i laget. Adepterna registreras då som I-medlemmar.

Fråga: Kan man spela matcher online?
Svar: Ja, möjlighet kommer att finnas att dels anmäla lag med spelort ”Online”, för att möjliggöra att lag med geografisk spridning kan spela tillsammans. Om det är betydande avstånd i en match kan man också välja att spela online. Finalen kommer dock enbart att spelas på plats i Örebro. Det finns också möjlighet att träna online - gå helt enkelt till Övningsborden på RealBridge - nya givar tillgängliga varje vecka!