Forum » Ruter och Bridgemate » Medlemsregistret trillar ur ruter

Medlemsregistret trillar ur ruter

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Boel Hedengran
Bild för Boel Hedengran
Medlemsregistret trillar ur ruter

Det har nu hänt två gånger på kort tid att medlemsregistret varit borta när vi startat ruter. Första gången fick jag hjälp av Thomas Winther att få in det igen. När det nu hände igår igen gjorde jag likadant som förra gången men då fick jag svaret att medlemsregisterfilen inte kunde laddas ner på ett säker sätt - alltså inget nytt register.
Så nu har jag två frågor:
Hur kan medlemsregistret bara försvinna ur ruter?
Vad gör jag för fel med nedladdningen så att den inte blir säker?
För en person som hållit på med ruter så länge som jag är detta extremt irriterande. Jag VILL att detta ska fungera men något blir alltså fel.
HJÄLP!!!

Peter Aspe
Bild för Peter Aspe

Hej, jag har ungefär samma problem när jag försöker ladda ner och installera Ruter på min nya dator. Troligen är det en följd av uppdatering av Windows, dom medför att Windows blivit mer noga med vad det släpper igenom. Det går att komma förbi de här varningarna genom att klicka sig vidare från varningarna. I grunden är det här ett problem för förbundet, som jag tror inte har hängt med genom att ”säkra” nerladdningar.
För övrigt tycker jag att Ruter inte hängt med i it-utvecklingen; det känns väldigt gammalmodigt och tungarbetat. Och dokumentationen har inte uppdaterats på flera år. Det märks tydligt när man lär ut Ruterhanteringen till nya proselyter; har man hållit på med det länge så hittar man ju runt bland flikar och inställningar, men för nybörjare är det mycket förvirrande.

Ursäkta min utvikning, hälsningar
Peter Aspe, Lomma

Jens Priess
Bild för Jens Priess

Hej
Samma problem med ny dator Devil
Lösningen blev att gå ett steg tillbaks i Windows versionen.
Kör Windows 10 nu - så funkar det Sadsmile

Logga in för att kommentera