Forum » Bridge-IT och nya hemsidan » Moderna tider.

Moderna tider.

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Carsten Kofoed
Moderna tider.

Hej alla tomtar, nu är dax att gå i ide, påsken är slut.
Jag söker kontakt med en gammal bekant, som jag endast vet namnet på men inte mycket mera. Jag går in på ”hemsidan”>”medlem” men sedan är det tvärstopp.
Jag är nu i frustrationen, över detta och semifinalen, kanske lätt eluerad/ebriserad/devalverad eller vad det nu kallas på palestinadanska - jag bor i alla fall i närheten - eller den latinkurs jag gick på högstadiet(i DK!!).
Jag är kanske som en underårig, men det säger inte ”klick” när jag klickar trots jag bara har tid! T.ex som någon nyss påpekade, att få fram ett lags historik på ett begripligt sätt( i semifinalen och över allt) - även för mig som spelat tvetydig klöver - nu spelar jag treklöver! Prolongeringen blir …. för det är ju det man behöver.

För mig , som biolog, som har datorvana och programmerat på slutet av 60-talet, är hem(sk)sidan ett typ exempel på devolution(inavel?) - färgval/scrollandet/klickandet/= brukarvänlighet/mm. Det är som att handla i sin moderniserade äffär(detta säger kanske mera om mig ..) - nya placeringar, trevlig och hjälpsam personal!, de springer benen av sig och då hittar vi oftast. Detta är kanske ett I-landsproblem, det är ju egentligen det enda vi har, men HALLO.
Det går ”fhvt.” inte att dalta längre - jag struntar i om jag ”odiit”förklarar mig själv.
Jag vill tacka för fantastisk ”upppassning” och service till frivilliga i Växjö, det kan bara inte bli bättre. Nu har jag skrivit av mig, förlåt, - ha en bra pingst eller vad ni nu tror är rätt.
Vi har en ”juniorblogg”, Behöver vi inte seniorblocken?
I helgen råkade jag ut för i 4Sp: Klöver ut till SpA - Hoppsan - Kl A, straffkort.
Detta är väl svart humor;-).
Må väl allihopa, även över pingsten. I vårt lag spelar vi tröstfinal i Köpenhamn för 5.te året i rad. Där lägger vi upp strategin för nästa säsong.
/Cars6ten >Kofoed

Carsten Kofoed

Hej, ni är som Malmö: Mållösa.

Anders Eriksson

Om detta är en något komplicerad fråga hur man söker efter en medlem så är svaret att använda sökfunktionen vilken du hittar via förstoringsglaset allra längst upp på sidan.
Där kan du söka efter text, medlem eller klubb.

Carsten Kofoed

Tack, jag var för trött. Det var inte bättre förr, men det är sämre nu Smile

Fredrik Jarlvik

Ett annat sätt är att trycka på fliken ”Sök medlem” som finns i nedankanten på startsidan under huvudrubriken ”MEDLEM”

Bättre eller sämre än förr låter jag vara osagt, men väldigt enkelt i alla fall Smile

Logga in för att kommentera