Forum » Bridge-IT och nya hemsidan » Forum >> Inbjudningar m.m

Forum >> Inbjudningar m.m

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Jan-Inge Troedsson
Forum >> Inbjudningar m.m

I forumet finns det flera underrubriker. I varje underrubrik, förutom sista alternativet med Tävlingar osv, verkar trådarna sorteras efter vilket datum som sista svaret i tråden har. Jag kan inte se om det sker någon sortering bland trådarna i ”Tävlingar”. Som exempel kan jag ta; dagens tråd om Allsvenskan 2017, som jag tycker borde ha hamnat överst (eftersom det är den senaste), hamnade i min lista runt 20:e.
Visserligen en liten anmärkning, men ibland lurigt att hitta alla trådar att ”klarmarkera”.

/Janne T

Tommy Andersson
Bild för Tommy Andersson

Anledningen till det är att Carina håller koll på det forumet och ser till att ej spelade tävlingar ligger överst i listan. Nya trådar hamnar då under dessa.

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Forumet för inbjudningar är lite annorlunda än andra forum eftersom det enligt bestämmelser inte får rensas från redan spelade tävlingar.
Om man inte gör en uppdelning kan aktuella tävlingar ligga på sidan 10 medan spelad tävling kan ligga högst upp på sid 1.
För att få någon struktur har jag tagit på mig att styra upp o lägga nya inbjudningar ovanför strecket samt spelade under.
Eftersom jag jobbar 08-12 måndag-fredag kan det hända att en inbjudan ligger fel i några timmar om ingen annan flyttar inläggen.

Stefans inlägg är ingen inbjudan och ligger därmed i fel forum.
Jag ska be de som kan att ändra rubriken på forat så ordet Inbjudningar står först.

Tommy Andersson
Bild för Tommy Andersson

Det forumet är nu omdöpt till Inbjudningar till tävlingar, bridgeveckor och bridgeresor

Jan-Inge Troedsson

Ok Tack för förklaringen.

Logga in för att kommentera