Forum » Allmänna diskussioner » Twitch-sändning från semifinal och final i Chairman's cup

Twitch-sändning från semifinal och final i Chairman's cup

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund
Twitch-sändning från semifinal och final i Chairman's cup

Nichlas Eliazohn kommer att kommentera slutspelet i Chairman’s cup idag onsdag och imorgon torsdag, via sin kanal på Twitch.

Länk till streamen: https://www.twitch.tv/zohn

Vad är Twitch kanske någon undrar? Jo, det är livesändning, i detta fall ser man en match på RealBridge (med samma 30-minutersfördröjning som via åskådarlänken), samtidigt som man får se och höra Nichlas kommentera spelet - och du som tittare har möjlighet att delta via chatt där du kan ställa frågor, eller själv kommentera budgivning och spel. Du behöver inte ladda ned något program, utan det går utmärkt att köra direkt i webbläsaren.

För att kunna vara med och chatta så måste man ha ett konto (alias för chatten) och det fixar man gratis här: https://www.twitch.tv/ - Och glöm så klart inte att ha ljudet igång. Smile

Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund

Match i fokus (till att börja med i alla fall!) - RSE mot Denmark Mixed

Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund

Som många av er kanske redan vet blev det en riktig rysare igår kväll. När röken skingrats har vi RSE mot Poland Seniors i final.

De lag som skulle spelat bronsmatchen kom överens om att splitta potten, så i Chairman’s har vi alltså bara en enda match kvar. FINALEN!

Nu är Nicke igång med twitch-sändningen! Idag är det så klart finalen som visas, och han kommer att följa Morath-Bjerregård.

Efter lunch får han sällskap i rutan av en riktig expertkommentator, häng på, det blir skoj! Får se om det delas ut några röda eller gula kort under dagen.

Logga in för att kommentera