Forum » Allmänna diskussioner » SM /RM Robot Individuell på FunBridge - dags för det...

SM /RM Robot Individuell på FunBridge - dags för det...

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Björn Hjalmarsson
SM /RM Robot Individuell på FunBridge - dags för det...

Jag tycker det blivit dags för SBF att anordna ett SM/RM på FunBridge! Nu har ni snart varit där i snart ett år så ni bör vara varma i kläderna. Jag körde detta på en person TRE gånger och det gick bra. Ni har tillgång till hela FunBridge färdiga maskineri, så det borde bli bra och inte var en så stor grej. Det var mycket populärt när jag anordnade det och dessutom är det bra PR för spel på FunBridge. Sen passar det bra in i dagens läge med Convid 19, dvs. nätspel stället för live bridge.

Med förhoppning om att ni anordnar ett SM/RM inom snar framtid…

Björn Hjalmarsson

Tyst som i kyrkan, endast ”prästen” pratar,
Kanske fel ställe att föreslå något sånt här?

Om man nu skyggar för ett ”SM”, så kan man kalla den ”SBF FunBridge Individuell” eller ”SBF Robot Individuell” för att särskilja den från dom vanliga dagstävlingarna och att det gäller något mer.

Lite extra kul och det blir extra fokus (reklam) för spel på FunBridge, varför inte, har ni för många järn i elden just nu??

Hälsn
Björn

Suzanne Lemborn
Bild för Suzanne Lemborn

Hej Björn!
Jag/vi har inte riktigt uppmärksammat ditt förslag tidigare här på forumet så därför tyst:) Jag tar länken nu och skickar den till Tävlingskommittén så kommer ditt förslag upp i ljuset. Får återkomma när jag fått respons.
Mvh Suz

Björn Hjalmarsson

Jag har fått ett mejl från Carl Ragnarsson att TK skall ta upp det i nästa vecka…

Logga in för att kommentera