Forum » Allmänna diskussioner » Avtal med RealBridge

Avtal med RealBridge

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Arne Jordestedt
Bild för Arne Jordestedt
Avtal med RealBridge

Väldigt bra att förbundet publicerat denna info, se startsida.

Alla klubbar kanske inte kan/vill eller hunnit ordna med spel på en eller flera plattformar, men Real Bridge kan ju också ordnas av förbundet om jag förstått det rätt.

I Onlinesvenskan i de serier om inte förbundet ”arrangerar” kanske det är ok att hemmalag som vill och kan ordnas och bjuder in bortalaget till plattformen Real Bridge? I så fall behövs ”assistans” av behörig organisation klubben eller förbundet. Är detta något som förbundet gör? Vet inte heller om det finns andra hinder för detta, men vore trevligt om vi får möjligheten.

De matcher som inte kan ”bakblåsas” på kan ju lika gärna spelas på valfri plattform. Har för mig jag läst att det var ok, men kanske gällde annan lagtävling. Hittar inget om det nu.

Björn Sörling

Om det är lag som vill spela sina matcher på RealBridge kan jag vara till hjälp. Skicka ett meddelande till >>e-post så kommer mer info.

Suzanne Lemborn
Bild för Suzanne Lemborn

Hej Arne!
Det är korrekt att det är fullt tillåtet att man kan arrangera en lagmatch på RealBridge men du behöver då assistans av en klubb/distrikt som har ett anslutet konto.
Vill dock uppmärksamma er på att det kostar att arrangera lagtävling på RealBridge till skillnad från BBO. Det är visserligen inte en stor summa ca. 4.70kr/spelare för en match på 2x12 brickor.

Om det är en önskemål så kan ni som Björn ovan erbjuder kontakta honom för hjälp. Vet inte om Västergötlands BF som han representerar tar ut en extra avgift för servicen men matchens kostnad kommer att debiteras på deras RealBridge-konto.

Som förbund har vi inte tagit ställning till om vi ska bistå enskilda lag med att starta deras matcher då det kan bli komplicerat med betalningen och om det är många som ber om den hjälpen har vi kanske hamnat i en konstig situation. Jag rekommenderar att du istället kontaktar en ansluten klubb/distrikt för att göra det okomplicerat:) Varför inte Björn?
Lycka till!/Suz

Arne Jordestedt
Bild för Arne Jordestedt

Tack Suz.
Min fråga var öppet ställd, och om det var ok enligt förbundet (TK?) att spela Onlinesvenskan på RB. När jag läste tävlingsbestämmelserna var det ? för en del i texten som refererar till BBO. Kan ju bero på att RB inte var klart när texten skrevs.

Kanske finns det hemmalag som vill bjuda in på RB eftersom jag förstått att flera provat RB och tycker det funkar lika bra/bättre. Om det tillkommer någon extra kostnad eller mer admin kanske det inte är lika attraktivt än…
Björn är hjälpsam om det blir aktuellt.

Göran Lidgren

Som Västgötar vill vi helst inte betala någonting, i varje fall inte lika mycket som de andra! Men visst ska det bli kul att testa.

Logga in för att kommentera