Forum » Allmänna diskussioner » Vad hände med lagberäkningen?

Vad hände med lagberäkningen?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Mikael Westerlund
Bild för Mikael Westerlund
Vad hände med lagberäkningen?

Jag skrev ett inlägg här för länge sedan där jag klagade på att någon i Sverige tycks tro att vi är så mycket bättre/smartare än vad övriga världen är då vi här tydligen vägrar anamma samma lagberäkning som nu görs i så gott som vartenda land. Men vi håller minsann fast vid den fullständigt korkade 25-0 skalan.

När jag klagade på detta så verkade det som att vi minsann nog också skulle ändra till den bättre 20-0 skalan. Men att det skulle i så fall beslutas när något möte ägde rum (Förbundsmöte?) och jag har för mig att detta möte skulle äga rum i början på detta året. Har inte detta möte ägt rum vid det här laget?

Jag hade räknat med att det i alla fall till Semifinalerna nu skulle ha varit åtgärdat. Men med tanke på att man inte hört eller läst något om detta så börjar jag bli orolig?

Någon som har någon info om detta?

Lycka till med bridgen
/Mikael Westerlund

Björn Ohlsson
Jan Gutenwik

Från styrelsemötet 5 februari så skrivs:

•SBF kommer från om med nästa säsong att gå över till 20-0 skalan vid lagspel. Detta gäller i tävlingar anordnade i SBF:s regi. Klubbar och distrikt väljer själva vilken skala de ska tillämpa.

Man kan inte byta skala mitt under pågående säsong, så jag tycker att styrelsen har fattat helt rätt beslut att byta till nästa säsongs start.

Logga in för att kommentera