Avslutning på Distriktsträffen 2022

Distriktsträffens andra dag avslutades med Workshop 3 som handlade om det viktiga ämnet, internkommunikation. Hur når vi ut med viktig information på alla nivåer, och hur kan vi sortera och dirigera information via våra hemsidor och utskick. Kan en strategi inspirera till en vidare kommunikation med våra medlemmar?

Dokumentation från helgen

Många goda tips delades om hur man kan hantera informationen som kommer från förbundet genom att kanske kanalisera det genom informationsansvariga på klubb och i distrikt. Sortera ut viktiga nyheter och förmedla till sina medlemmar på de sätt som passar lokalt; anslag på väggar, lappar på bord, muntligt innan spelet börjar, veckoutskick etc. Även kanaler för hur distrikt/klubb-styrelser förmedlar sin egen information diskuterades livligt. E-post når många (om uppgifterna är uppdaterade?), sms-grupp är kanske ett alternativ för den mindre klubben?

Söndagen avslutades med en summering av helgen och en rundtur bland deltagarna i vad just de själva tar med sig hem på sin ”att-göra-lista”.

Styrelse och personal vill tacka alla som deltog!
Den utvärdering som vi fick med oss hem och som ni även så generöst delade med er av på plats, värmde mycket! Vi i arrangörsstaben upplevde också helgen mycket positivt då ni alla deltog med en inställning av att problem är till för att lösas, och ett driv i att vilja orka, för att ta oss ”Ut ur pandemin och tillbaka till framtiden” Distriktsträffen hade aldrig blivit så bra utan er fina insats också!

Nu ser vi fram emot att få följa de strategiska mål ni tar er an på hemmaplan och mot ett inspirerande fortsatt samarbete.
Stort tack till er alla!

Mvh Suzanne Lemborn
Verksamhetschef SBF