Forum » Bridge-IT och nya hemsidan » Skapa ny säsong av lagserie

Skapa ny säsong av lagserie

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Peter Nohrén
Skapa ny säsong av lagserie

Jag ska skapa en ny säsong för vår lokala lagserie, som vi för tillfället spelar i två divisioner. Det går iofs bra att skapa den, men jag får inte med lagen – med möjlighet att flytta lagen mellan divisionerna. Detta gjorde man i den gamla versionen, är det något som kommer att läggas till i den nya?

Dessutom kommer säsongerna i en konstig ordning, den nyaste hamnar längst ned i listan.

Fredrik Jarlvik

Du kan göra detta genom att skapa en ny säsong i gamla Spader. Då kommer lagen med och det finns möjlighet att flytta lag mellan divisionsgrupperna.

Det är troligt att funktionen kommer att införas i BIT, men för närvarande tror jag att man måste göra detta i den gamla versionen.

Peter Nohrén

Problemet var att bara de lag jag skapat i gamla spader följde med, de lag jag lagt till i BIT fanns inte.

Fredrik Jarlvik

Du kan redigera det i gamla spader också. När divisionerna är skapade i spader kan du flytta runt, ta bort och lägga till lag och byta namn mm på lag om det behövs. När det är klart så kommer sidorna i BIT vara kompletta. Där kan du lägga till och ta bort spelare och mata in resultaten.

Tror att det ska fungera så. Så har jag gjort med vår ”Skåneserie” med 13 grupper i fyra divisioner.

Det är en väldigt bra funktion, så jag hoppas verkligen att motsvarande möjligheter kommer att finnas i BIT när spader någon gång släcks ner.

Peter Nohrén

Jo, det var så jag gjorde. Jag lade till de saknade lagen i gamla Spader och fixade till divisionerna och spelordningen där. Sedan fick jag uppdatera datum för serierna i BIT. Men det måste ordnas till så att man kan göra allt i BIT – det är inte hållbart att behöva jobba i två system.

Fredrik Jarlvik

Jag håller med!
Men förhoppningsvis är det bara en övergångsperiod innan BIT är helt klart. Det kanske dröjer lite längre än planerat, men tills vidare får vi nog leva med detta.

Logga in för att kommentera