Kursmaterial....

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Per Jephson
Kursmaterial....

Hej… Bridgeklubben Karlskrona och IFK Karlskrona tänker dra igång en utbildning för en grupp spelare som inte är nybörjare men samtidigt inte heller är fullfjädrade tävlingsspelare…. kan Sydöstra bidra med underlag eller i vart fall rekommendera något bra sätt att lösa denna inte helt okomplicerade fråga?
M V H Per Jephson

Johnny Petersson
Bild för Johnny Petersson

Vi har ett styrelsemöte i januari där jag lyfter frågan.

Per Jephson

Tack…. jag inser att just frågan om rekrytering i en tankesport som kräver engagemang och långsiktighet är svårlöst… vad jag förstår har både förbundet och övriga intressenter (klubbar, kommuner och enskilda eldsjälar….) brottats med problemet utan att hitta en acceptabel lösning…möjligen finns det i dessa snabba tider ingen….

Johnny Petersson
Bild för Johnny Petersson

Hej Per.
Vi hade styrelsemöte igår och tog upp frågan. Det som finns är nog i litteratur som går att köpa t.ex. Modern Standard del 3 slambudgivning.
Finns lite material på nätet också:
https://www.svenskbridge.se/sites/default/files/group_page/field_sb_upload/slambudgivning_0.pdf
https://www.svenskbridge.se/sites/default/files/group_page/field_sb_upload/slambudgivning.pdf

Per Jephson

Tack, Johnny!
Vi ”mentorer” har tänkt lägga upp det på olika segment (budgivning, försvarsspel och spelföring) med många praktiska inslag… bra tips beträffande slambudgivningen!
Som jag tidigare påpekat riskerar alltför omfattande whiteboard-presentationer att gå in genom ena örat och ut genom det andra…. vi har dock lirat en och annan giv genom åren som har varit belysande både ur budgivnings-och spelperspektiv…. det gäller bara att komma ihåg dem!!

Logga in för att kommentera