Läs om bridge på info.svenskbridge.se

Arbete har pågått en tid med en ”reklamfolder” i form av en ny hemsida. Denna kommer att användas för nyrekrytering av medlemmar samt när vi vänder oss till pressen.

info.svenskbridge.se

Den nya sidan innehåller bland annat möjligheten att söka efter klubb på en karta med hjälp av Google Maps. För att din klubb ska visas krävs att Google kan tolka den adress som är inmatad. Kontakta kansliet om du inte hittar din klubb på kartan.

Sök klubb på karta

Bilden ovan på Andrea Nilsson (för övrigt U16-spelare i Šamorín 2017) är den nya hemsidans signaturbild. Enligt Micke Melander, som har tagit fram bild-, video- och textmaterial, är det ett av de bästa bridgefoton som någonsin har tagits.

Hösten kommer att bjuda på mer arbete i form av bättre verktyg för att jobba gentemot pressen. Vi kommer att jobba mycket med att att erbjuda bra bilder som pressen och våra externa kontakter kan använda.

Vi vill avslutningsvis tacka vår danska samarbetspartner Orange Elevator för ett fantastiskt utfört arbete, samt Danska Bridgeförbundet som delade med sig av deras externa sida Bridgens Dag.