Omgång 2 i Svenska Cupen 2022

Söndagen 6 mars färdigspelades så den sista matchen av första omgången i Svenska Cupen 2022. Tyvärr kan vi notera att det till sist blev WO i tre av matcherna i omgång ett, skälet är covid-19 och sjukdom eller att inblandade lag rätt och slätt inte kunde/eller ville spela online när live visade sig vara omöjligt.

Nu är det dags för andra omgången och det blir med andra ord ingen tid att slicka såren för er som förlorade första matchen, och heller ingen tid att slappna av för er som lyckades bättre från start.

Lottning och rapporteringssida för omgång 2 finner du här. I den här omgången kommer de som vunnit första matchen att möta en annan vinnare och de som förlorat att möta en annan förlorare. Vi har 104 vinnare från omgång ett, detta gav 52 av de matcher som nu ska spelas, då tre lag förlorade på WO har vi kvar 101 förlorare, det gör att omgång 2 kommer att spelas med en tresnurr för att det hela ska kunna lösas. Denna kommer att spelas i Växjö, de två lagen bästa från tresnurren går vidare.

Tänk på att distriktsindelningen som finns i grund och botten bara är till för att tydliggöra lottningen, det kan vara så att ditt lag har bortamatch i ett närliggande distrikt, speciellt om du inte finner ditt lag i den ”logiska” distriktsindelningen.

Sista tidpunkt för inbjudan från bortalaget är för rond 2: 23.59, 2022-03-11, ni har med andra ord fått några bonusdagar då vi kunnat arbeta snabbt med lottningen av omgång 2 och det hela är publicerat tidigare än utlovat.

Ta gärna kontakt med era motståndare via telefon, men se samtidigt till att inbjudan också alltid skickas via e-post.

Ni får jättegärna ta någon bild från era matcher och skriva några rader som vi kan publicera på Svenska Cupen sidorna om era äventyr i Svenska Cupen.
Skicka bidraget till mme@svenskbridge.se så publicerar vi vartefter rapporter kommer in, en bild är också alltid trevlig.

Frågor och funderingar riktar ni som vanligt till mailadressen ovan.

Lycka till i omgång två!

Micke Melander
Tävlingsledningen
Svenska Cupen