I söndags färdigspelades omgång sju i årets kvalspel av Svenska Cupen.

Samarbetspartners

Den 11-14 november kommer slutspelet i årets upplaga av Svenska Cupen spelas på Bridgens Hus i Uppsala. SBF kommer livesända en match från varje segment i slutspelet på BBO.

Så är vi återigen framme i den sista omgången av grundspelet i Svenska Cupen. 32 lag ska reduceras till 16, det är senare dessa som bildar årets finalfält och gör upp om prispengarna i Uppsala.

I 2021 års upplaga av Svenska Cupen är nu 64 lag kvar som går in i omgång 6. Vi har med andra ord 32 matcher som ska spelas under kommande spelperiod som är den 24 augusti – 19 september.

Så har lottningen genomförts för nästa omgång av Svenska Cupen, vi är nu i omgång fem där 127 lag ska reduceras till 64. Vi har en trelagsmatch i Norrbotten där två av lagen kommer att gå vidare till omgång sex som ordnar till matematiken för de avslutande omgångarna.

Igår kväll spelades den sista matchen, som också var sista speldag, av den första omgången. Det har enligt uppgift varit stor variation mellan huruvida matcherna har spelats live eller online – precis som väntat.

Svenska Cupens första omgång har som bekant dragit igång.
Tävlingsledningen har fastställt prislistan för tävlingen som publicerats här!

Lottningen för första omgången i årets upplaga av Svenska Cupen har genomförts. 173 lag lag kommer till start. Ett ojämnt antal lag betydde att det kommer att spelas en trelagsmatch från start för att få till det hela längre fram i tävlingen.

Vid midnatt, natten som gick, stängde vi anmälan till 2021 års upplaga av Svenska Cupen, 173 lag kommer till start.

Sidor

Subscribe to Nyheter