Svenska Cupen 2015 ska avgöras

Running scores| Allt-i ett | Minisajt | Schema BBO | BBO |

På torsdag morgon inleds svenska cupens slutspel på Bridgens Hus i Uppsala.
Carl Ragnarsson är tävlingsledaren som ska hålla ordning på lagen och Tommy Andersson kommer att sköta tekniken för att leverera bra service för såväl spelarna på plats som för oss som följer spelet via internet.

16 lag ska göra upp om segern i Svenska Cupen och i startlistan ser vi bl a fyra lag som tagit sig till slutspelshelgen för tredje året i rad. Lagen är Snipers från Gävle, Yellow, ett utspritt lag med boende främst i Stockholm, Narre från Östersund samt Åmåls Hulta.

Bland nykomlingarna i sammanhanget finns en hel del lag med goda meriter, eller vad sägs om Bridge Bertheau där samtliga spelare har gulmedaljer från större internationella mästerskap eller lag Rimstedt med spelare som vinner det mesta de ställer upp i ?!
Samtliga slutspelslag ser ni på resultatsidan. Vinnande lag från samtliga matcher är kvalificerade för slutspel. Lagmedlemmarna ser man om man klickar på lagnamnet.

Det blir säkerligen en spännande helg där lagen som inte spelar sig vidare i cupen istället kan spela Uppsala lagguld som arrangeras under lördag-söndag i samma lokaler.

Tidningsredaktör Peter Ventura kommer att vara på plats i Uppsala för att skriva dagens giv till minisajten. I övrigt kommer spelet att kunna följas via BBO med en match/omgång samt running scores.

Slutspelet kommer att lottas live på plats med start ca 15 min före spelets början, ca 09.45 på torsdag morgon. Ni kan se lottningen från förbundets sida på Bambuser, ca 19 min in i sändningen med namnet Lottning. Lottning |

När spelet sedan kommer igång finns en allt-i ett sida med BBO, running scores och video från bordet här

Vi önskar alla spelare lycka till i slutspelet!