SM Lag - Dag för dag 3, Vi går in på upploppet

Prefabsystem Syd har glidit ner till sjätte plats i fältet men det är tätt och en vinst mot IdaG ger ”dubbla” poäng - bronsplatsen är inom räckhåll. I sista matchen ska de sedan möta Team Zang som brukar prestera ett stabilt spel.

Ebenius Crew kommer att möta BK Gröna Kvistar och avsluta mot Skalman som inte haft en bra start men ändå börjat vakna till liv och fått brickorna att gå deras väg i slutet av lördagen. Skalman kan vi dock tyvärr räkna bort i medaljstriden (tragiskt då jag personligen hade på min tipslista över top 3). Det kan dock bli en riktigt spännande match med förhoppningsvis en hel del bra spel.

Magnus Eriksson kommer att sända som kommentator hela söndagen och det är inte otroligt att det kan dyka upp en spelare från finalen som sänder med honom. Missa inte detta!

Observera att det är resultattabellen på vår hemsida som är den korrekta Resultat SM Lag 2021. Den uppmärksamme har kanske noterat att några lags totala poäng inte riktigt stämmer med RealBridges resultatfil som är tillgänglig att se via publiceringen av Par-IAF. Anledningen till en viss differens är att det efter domslut utdelats VP-avdrag (procedurbestraffning och tidsöverdrag). Denna korrigering är inte inkluderad i RealBridges resultatfil. En individuell IAF kommer att presenteras senare.

Söndag 15/5 Kl.10.00 kör vi igång igen och kl.17.50 vet vi vilka lag som tar hem medaljerna i SM Lag 2021!
Tyvärr är det inte möjligt att på söndagen genomföra en hedervärd prisutdelning så vi får återkomma till hur och när detta ska genomföras på ett så bra sätt som möjligt.

Må bästa lag vinna!
/Suz och Ryszard