Ett stort startfält kom till start, gemensamt samlade 28 klubbar 335 par. Två par mäktade med att komma över fina 70%, grattis till det.

På onsdagen var det så dags för en simultan, 16 klubbar deltog och tillsammans samlade man 171 par. Första och andra platsen knep man i Dalarna.

Samarbetspartners

Ja det kanske många tycker och framför allt Bilal Zafar och Anette Svenningsson som skåpade ut allt motstånd i gårdagens simultan. Närmast efter var det hundälskaren Johan Weeden som drog fram Anders Dellien till en fin andraplats.

Kul med kortlir igen .

58 par ifrån 7 heat kom till start i torsdagen dagsimultan.
Carl-Olof Wejdmark - Johan Dahlin (Trosa BS- STH polisen) lyckades klart bäst när de knåpade ihop hela 67,6%.

Åter tisdag och äntligen var det dags för simultan. Det tyckte åtminstone de 17 klubbar som valde att delta. Man samlade gemensamt ihop 207 par.

På måndagen var det äntligen dags för säsongen 22/23 första simultan, tolv klubbar deltog och de samlade 152 par. Tre par i denna simultan lyckades samla över 70 procent.

Så var det då dags för säsongen sista simultan. Fyra klubbar deltog och samlade 60 par. Etta och tvåa blev man i Halmstad genom Inge Magnusson - Rolf Jonsson sedan Ulf Aronson - Inge Magnusson.

20 klubbar som samlade 247 par. För andra veckan i rad får vi leta oss till Dalarna för att hitta segraren, den här gången lite längre norrut till Malung. Dansade till segern gjorde Stefan Lindell med partner Kenneth Karlsson.

Så har säsongens sista måndagssimultan spelats. Som vanligt var det många klubbar som deltog, nämligen 29, de lyckades samla 301 par.

BK Opalens spelare Mats Bud - Ingvar Hansson segrade i gårdagens tävling på drygt 69%.
På en fin silverplats kom Överums, Krister Retzman - Kenneth Carlsson, som var cirka 2 % efter.

Sidor

Subscribe to Nyheter