Årets Klubbledare 2017

Medlemskommittén fick i år fått 14 nomineringar till utmärkelsen ”Årets Klubbledare”, 14 fantastiska bridgearbetare som sticker ut i mängden.

Motiveringen för årets pristagare:
Årets klubbledare har på många olika sätt utvecklat bridgen i över 40 år. Han har de senaste åren varit extremt drivande för att utveckla rekryteringen av juniorer och satt sin klubb på kartan som den ledande i landet när det gäller juniorbridge. BK Albrekts i Varberg används som referens avseende varenda juniorsatsning som drar igång i landet och man har arrangerat provspel av Bridge för över 500 ungdomar på senare år. Resultaten har inte låtit vänta på sig, man har bredden genom en fungerande juniorgrupp som spelar varje vecka samtidigt som spetsen finns där i form av representation i våra juniorlandslag.
Utöver satsningarna på juniorer har årets pristagare på sin klubb implementerat en kultur som gör att man har över 50 funktionärer i olika områden som ständigt driver verksamheten framåt.

Medlemskommittén kan till Årets Klubbledare stolt utnämna:
JAN MALMSTRÖM

Vid prisutdelningen under Riksstämman där priset utdelades av förbundsordförande Pontus Silow var Jan väldigt noga med att påpeka att han aldrig någonsin skulle ha stått där om det inte var för hans ständiga vapendragare Britt-Marie Warborn. De har ett fantastiskt samarbete och med hjälp av en ytterst kompetent och engagerad styrelse samt en fantastisk klubbanda med många funktionärer har man nått långt.

BK Albrekts firar Janne med insamling till juniorerna

Klubben hedrar Janne med en insamling under tiden 9 okt - 15 okt till förmån för Jannes hjärtefråga JUNIOBRIDGEN och höjer startavgiften med 10 kr.
Vill man tacka Janne ytterligare för allt arbete han lägger ner kan man lägga en slant i sparbössan eller ”Swisha” till klubben och märka med ”Janne”. Klubbens Swishkonto 123 091 09 01
Vi är stolta att ha Janne i vår klubb Smile
De insamlade pengarna kommer att överföras till Magnus Göranssons Minnesfond, vars medel används för att utveckla juniorbridgen på klubbarna.