Dags för omgång fem

Då går vi in i omgång fem av Svenska Cupen 2024. 128 lag är kvar från Ystad i söder till Luleå i norr, Strömstad i väster och Visby i öster. Lycka till önskar vi alla kombattanter.

De sista omgångarna före finalspelet hägrar. Nu vidgas även cirklarna i lottningen en del och det är absolut inte säkert att man får möta de motståndare som ligger närmast rent geografiskt. Då denna omgång infinner sig mitt i mångas sommarledighet är det en kraftigt förlängd omgång för att ni skall ha en god chans att finna ett gemensamt speldatum.

Kom ihåg:
Spelperioden för omgång fem är 13 juni till och med 18 augusti. Det är ok att börja före spelperioden om båda lagen så önskar. Tidsperioder för inbjudan etc gäller dock i förhållande till vad som står i tävlingsreglementet.

Precis som vanligt så sköter sig kaptenerna alldeles förträffligt, de få gånger det dyker upp ett gupp på vägen är samtliga parter inriktade på att lösa problemen och det är väldigt tacksamt och glädjande som arrangör!

I tävlingsbestämmelserna samt i de tidigare mail som skickats ut till er kaptener finner ni allt som har med tävlingen att göra.

Länk till tävlingsbestämmelserna finner ni här
Lottningen för omgång fem finner ni här.

Spelperioden för Rond 5 är 13 juni -18 augusti och rapporteringen skall ske senast midnatt den 18 augusti.

Med vänlig hälsning
Björn Holm
Svenska Bridgeförbundet