Dags för omgång 3 i Svenska Cupen

Omgång två av Svenska Cupen är nu färdigspelad, jag vill återigen rikta ett stort tack till kaptener och spelare för att ni gör allt som står i er makt för att matcher verkligen ska komma att spelas, så vi inte får tråkiga WO-fall, tyvärr fick vi dock två WO matcher i omgång två. Detta betyder att omgång två nu är färdigspelad och att vi nu går in i omgång tre. I denna tredje justerings omgång kommer det att spelas 20 matcher, detta för att vi ska komma ner till 128 lag. Det innebär att en hel del lag kommer att stå över denna omgång, finner du inte ditt lag i listan och har vunnit minst en match står du troligen över denna omgång.

Sålunda har vi 20 matcher som ska spelas i rond 3 och du finner dem här.

Omgång tre spelas under perioden 18 april – 09 juni.

Sista tid för inbjudan är den 20/4 kl. 24.00. Inbjudan ska sändas via e-post för att, det vid eventuella tvistemål, ska kunna säkerställas vid vilken tidpunkt den sänts ut.

Övrigt:Frågor, funderingar och övrigt skickar du bäst som vanligt till undertecknad på bho@svenskbridge.se.

Seedning
Alla lag seedas och får ett lagsnitt, detta baseras på lagmedlemmarnas antal MP, Hcp och rankingtal. De tal som då utkommer divideras med antalet lagmedlemmar för att få ut ett snitt varvid man får en rank i en lång lista. Se även tävlingsbestämmelserna för mer information.

Finalhelgen flyttas
Vi vill åter göra er uppmärksamma på att finalhelgen för Svenska Cupen har flyttats från den planerade helgen 14-17nov till 7-10 nov. Så finalen i Svenska Cupen kommer alltså att bli en helg tidigare. Anledning till detta är att det blir krockar med Riksidrottsforumet samt att vi behöver flytta Distriktsträffen. Ni kan läsa mer i denna nyhet.

Ett stort lycka till för er som skall tampas i omgång 3!
Med vänlig hälsning
Björn Holm
Svenska Bridgeförbundet