Omgång 2 Svenska Cupen 2024

Omgång 1 av Svenska Cupen 2024 är nu färdigspelad och vi vill rikta ett stort tack till samtliga kaptener!

Rapporteringen i rond 1 har som vanligt skett väldigt smidigt med tanke på att så många matcher har spelats, och vi är såväl imponerade som tacksamma över er proffsighet.

Finalhelgen flyttas

Vi vill göra er uppmärksamma på att finalhelgen för Svenska Cupen har flyttats från den planerade helgen 14-17nov till 7-10 nov. Så finalen i Svenska Cupen kommer alltså att bli en helg tidigare. Anledning till detta är att det blir krockar med Riksidrottsforumet samt att vi behöver flytta Distriktsträffen. Ni kan läsa mer i denna nyhet.

Omgång 2

Nu går vi in i omgång 2 och det blir med andra ord ingen tid att slicka såren för er som förlorade första matchen, och heller ingen tid att slappna av för er som lyckades bättre från start. Vi har 98 vinnande och förlorarande lag från omgång ett, som ska göra upp i omgång 2. Tänk på att möjligheten finns att spela matcherna på realbridge om långa avstånd föreligger och båda lagen så önskar.

Lottning och rapporteringssida för rond 2 finner ni här.

Tänk på att distriktsindelningen i grund och botten bara är till för att tydliggöra lottningen, det kan vara så att ditt lag har bortamatch i ett närliggande distrikt.

Sista tidpunkt för inbjudan av bortalaget är för rond 2: Kl.24.00 2023-03-09. Ta gärna kontakt med era motståndare via telefon, men se samtidigt till att inbjudan också alltid skickas via mail.

Ni får jättegärna ta någon bild från era matcher och skriva några rader som vi kan publicera på Svenska Cupen sidorna om era äventyr i Svenska Cupen. Skicka bidraget till bho@svenskbridge.se så publicerar vi vartefter rapporter kommer in, en bild är också alltid trevlig.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Björn Holm via bho@svenskbridge.se.

Återigen lycka till i Svenska Cupen 2024!
Björn Holm
Tävlingsledningen
Svenska Cupen