Ny juniorkapten sökes

Vi måste tyvärr meddela att Per Leandersson kommer att avgå som kapten för juniorlandslagen. Hans nuvarande arbetssituation och personliga omständigheter lämnar inte tillräckligt utrymme för att han skall kunna sköta kaptensuppgiften på det ambitiösa sätt han hittills gjort, och Per är ingen vän av halvmesyrer.

Detta är väldigt tråkiga nyheter men vi har naturligtvis full respekt för Pers beslut. Vi som haft förmånen uppleva Pers engagemang för uppgiften på nära håll vet vilket fantastiskt jobb han, tillsammans med sitt team av medarbetare, lagt ner. För övrigt talar väl juniorlagens framgångar de senaste åren sitt eget tydliga språk.

SBF söker nu en efterträdare till posten som kapten för juniorlandslagen. Intressenter ombeds mejla SBF:s kansli kansliet@svenskbridge.se med kopia till jankamras@comhem.se för ytterligare information.
Alla landslagskaptener sätter sin egen prägel på hur uppdraget gestaltas, och bara för att den ene spenderat 5 timmar i veckan på det behöver inte den andre göra det.

Förhoppningsvis kan vi också behålla de medhjälpare som assisterat Per, i den mån efterträdaren så önskar. Per finns också tillgänglig under en övergångsperiod i mån av behov.

/UK
Jan Kamras