Söndagens infoträff ang MBC

MiniBridge Cup är öppen för anmälan - Detta är din chans som bridgespelare att göra skillnad!

Linnea Edlunds fantastiska idé om att ha en cup i MiniBridge har äntligen gått av stapeln!

Inför detta samlades ett gäng intressenter och ambassadörer för ett digitalt möte med information om cupens upplägg, om hur minibridge går till och vilka resurser som finns att tillgå.

Det var ett informativt och trevligt möte som avslutades med några brickor i just MiniBridge på RealBridge.

Under mötet var det främst genomgång och information, med bidrag av relevanta frågor från deltagarna. Bland annat höjdes frågan kring kostnad för juniorlag, som snabbt beslutades skulle vara lägre (100kr per lag med minst 3 juniorer).

Även den återkommande frågan kring var och hur cupen kommer att spelas - det är alltså möjligt att delta med ett rent onlinelag. Det går även bra att ha deltagare som inte kan Svenska med i sitt lag. Förhoppningsvis kan det lösas antingen med Engelska eller genom att skriva ner poäng/kontrakt på lappar istället!

Det absolut viktigaste att ta med sig är dock att detta är en cup - en satsning - som möjliggör det för alla medlemmar att hjälpa till. Att hjälpa till för att bridgen ska fortsätta, och förhoppningsvis blomstra! Varje enskild medlem har nu chansen att haffa tag i tre kompisar, bekanta, kollegor, familjemedlemmar, golfare, eller vad det nu kan vara - och skapa ett lag! Så passa på!

Här finns hela presentationen!
2022 info-mbc